Oho. Olipas eilen kurjaa. Kirjoitinpas rumasti kaikesta. Ruma avoliitto oli siis eilen. Tänään ehkä vähän parempi. Tai paljonkin. Niin kai se aina menee.

Vaatekaupoilla koko päivän. Etsin tietynlaisia kenkiä. Niitähän nyt ei löytynyt. Ei se mitään. Huomenna uudestaan.

Olo on läski. Todella on. Tuntuu että vaikka en syö mitään niin tilanne on aina sama. Joo joo, tiedän että olen normaalipainoinen ja ettei tarvitsisi laihduttaa.

Z on saanut aikaan tämän kaiken. Jotenkin onnistui tuhoamaan itsetuntoani kiitettävän palan. Käytän suhteellisen paljon aikaa itseni tarkkailuun ja oman ulkonäköni tarkkailuun.

Tänään vitutttaa puolestaan Z. Ja se miten ylimielinen toinen voi olla. Miksei voi jo ottaa yhteyttä? Koskahan sitten olisi sopiva aika? Pian deletoin sen koko paskan elämästäni, enkä koskaan ota takaisin vaikka pyytäisi ihan super kauniisti. Ei ei.

Olen addiktoitunut kaurapaloihin. Ne on niin niin niin hyviä. Söin niitä tänään 4. Juustolla ja tomaatilla. Vähänkö hyvää. Taidan syödä niitä uudelleen aamupalaksi.

Ei kai sitten muuta. Olo on ei mikään. Liian väsynyt tästä pakonomaisesta ääri urheilemisesta. Siihenkin kuluu monta tuntia päivästä.

Unta.